Zieke dochter en gekleurde nagels

  • #1

    Goedeavond,

    Mijn dochter van 2,5 is afgelopen donderdag geopereerd aan een blindedarmontsteking. Doordat haar ontstekingswaarde hoog bleven wisten we dat er nog meer speelde. Ondertussen heeft ze ook een infectie bij haar mond gehad wat nu veel beter gaat. Haar koorts blijft terug komen, ze wilt amper eten en drinken.. En het ergste is ze kan niet lopen, ze heeft gewoon geen kracht en alles doet pijn. Dit is nu onderhand door heel haar lijf. Ze ligt dus eigenlijk alleen nog maar want meer lukt haar niet. Nu krijgt ze ook ineens een rode rand op al haar nagels en ik vroeg me af of iemand een idee had wat dat kon zijn. In het ziekenhuis waar ze al die tijd al ligt is alles tot nu toe een raadsel..

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Dit zijn haar nagels.

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Dat is wel heel vervelend en vooral zielig voor zo'n kleintje. Helaas is het heel erg moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Is er een echo van haar buikje gemaakt? Is er gecontroleerd op bloedarmoede? Zijn er complicaties geweest tijdens de operatie?
    Over de nageltjes kan ik zo helaas niets zeggen

    Reageer
    #4

    Er is een echo en CT scan gemaakt. Vandaag gaan ze een bot scan maken. Tot nu toe hebben ze nog niks kunnen vinden. Zou ze van erge bloedarmoede zo kunnen reageren met d'r lichaam dan?

    Reageer
    #5

    Onmogelijk is dat niet.

    Reageer
Reageer op: Zieke dochter en gekleurde nagels


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief