Telkens koorts

 • #1

  Mijn dochter van bijna 2 heeft telkens koorts. Ze is er dan ook goed ziek van. Wanneer ze met een ander kind met een snottebel gespeeld heeft kan ik er al vanuit gaan dat ze een paar dagen later ziek is. Ze heeft gewoon een HELE slechte weerstand. Ze eet gezond en goed(op dagen dat ze zich lekker voelt) veel groente en fruit en vezels. Ze krijgt borstvoeding (wat toch ook voor een goeie weerstand moet zorgen?) en ze slaapt goed(wanneer ze niet ziek is) en ze slaapt ook voldoende. Hoe kan haar weerstand dan toch zo slecht zijn? En wat kan ik nog doen om haar weerstand te vergroten

  Reactie
  #2

  "Ze krijgt borstvoeding (wat toch ook voor een goeie weerstand moet zorgen" Dat geldt voor de eerste weken dat ze geboren is, daarna net meer. Borstvoeding heeft in dat opzicht, bij een kind van 2, geen toegevoegde waarde.
  Krijgt ze extra vitamines?

  Reactie
  #3

  Ze krijgt milti vitaminen pilletjes iedere dag

  maar als u er niet van op de hoogte bent van dat moedermelk altijd afweer stoffen bevat, zich aanpast aan de leeftijd van het kind en dat de WHO minimaal(!!!) 2 jaar borstvoeding adviseert dan kunt u uw advies verder voor u houden

  iemand anders nog tips? Ideeen?

  Reactie
  #4

  Mijn zoontje is erg opgeknapt na het verwijderen van de neusamandel.

  Misschien zou zij zonder de borstvoeding nog vaker of nog zieker zijn.

  Tegenwoordig adviseren verloskundige en huisartsen nu ook om zo lang mogelijk moedermelk te geven dus misschien moet u even bijscholen.

  Speciaal voor John:

  De WHO en Unicef raden met kracht aan om borstvoeding te geven tot in de peutertijd: "Moedermelk is een belangrijke bron van energie en proteïne, en helpt beschermen tegen ziekte tijdens het tweede levensjaar van het kind." Onze biologie lijkt uit te gaan van het spenen van de borst tussen 2 ½ en zeven jaar. En het is niet meer dan normaal om de botten van onze kinderen te bouwen van de melk die speciaal voor hen wordt gemaakt.
  Jouw melk voorziet in antistoffen en andere beschermende factoren gedurende de hele periode dat je borstvoeding geeft. Wetenschappelijk onderzoek lijkt er op te duiden dat hoe langer een kind borstvoeding krijgt, hoe hoger zijn intelligentie is. Moeders die langdurig borstvoeding gaven, hebben blijvend een nog lager risico op het ontwikkelen van borstkanker. Kinderen die langdurig borstvoeding kregen hebben meestal veel zelfvertrouwen, en zullen minder snel op hun duim zuigen of een dekentje meezeulen. Borstvoeding kan helpen de tranen, woedeaanvallen en valpartijen die bij de vroege kindertijd horen, te verzachten.. Je kunt er zeker van zijn dat eventuele ziektes milder zullen verlopen en gemakkelijker te doorstaan zullen zijn. Borstvoeding is een voor alle doeleinden geschikt moederwerktuig dat je niet meer wilt missen!
  Maak je geen zorgen dat je kind voor eeuwig de borst zal willen. Alle kinderen stoppen uit zichzelf, ongeacht wat jij doet, en er zijn meer borstgevoede peuters dan je zou denken.

  Reactie
  #5

  iemand ervaring? Of misschien nog een echte arts?

  Reactie
  #6

  niemand ? Ze heeft nogsteeds koorts

  Reactie
Reageer op: Telkens koorts
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief