Ik wil groeien

  • #1

    hallo, ik ben 13,5 jaar oud en 1.58m groot, ik heb 1 keer mijn menstruatie gehad en nu al een hele tijd niet meer. Ik weet ook dat ik echt wel blij mag zijn met mijn lengte en sommige veel kleiner zijn. Toch zou ik graag willen weten of het nog mogelijk is om een scheut te krijgen. En of er mensen zijn die ervaring hebben (vrouwen) waarbij ze na hun menstruatie nog een grote scheut kregen van ongeveer 10cm. Ik zou er alles voor doen om langer als 1.70m te worden. Ik heb al gehoord van groeihormonen, plastische endocronologie,... Zijn er mensen die nog methodes weten of ervaring hebben met deze?

    hartelijk bedankt!

    (ps: ik hoef geen commentaren met dat ik niet meer hoef te groeien en ik een goede lengte heb,... Want dat besef ik ook. Ik heb niet te klagen.)

    Reageer
    #2

    Gezien je leeftijd, zul je best nog wel groeien. Ik kan je alleen niet vertellen hoeveel groei er nog mogelijk is. De huisarts zou een botscan van je hand kunnen laten maken. Daarmee kun je zien hoeveel groei er nog mogelijk zou zijn.

    Reageer
Reageer op: Ik wil groeien


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief