Bloemkool oor (dringend)

 • #1

  Hallo,

  vorige week maandag, na het sparren, had ik een minuscuul blaasje in mijn oor. Deze week maandag, ook na het sparren, was de blaas groter. Dinsdag was er weer een sparsessie met als gevolg dat de volgende dag de bult vrij groot was. Nu ben ik donderdag naar de dokter gegaan. Deze verwees mij door naar het ziekenhuis. Daar hebben ze het bloed leeggezogen. Het gaat dus om een (beginnend) bloemkool oor. Nu heb ik het gevoel dat men niet al het bloed eruit heeft gezogen aangezien ik nog steeds een bult heb. Vandaag moest ik naar de dokter voor een controle, deze vertelde mij dat dit "normaal" was. Nogthans lees ik op internet dat de huid terug normaal moet worden en er desnoods meerdere keren bloed moet worden uitgezogen.

  Weet iemand wat er moet gebeuren? Ik heb het gevoel dat er nog bloed in zit en dit zo snel mogelijk moet worden leeggezogen. Foto 1 is hoe het voor het ziekenhuis was, foto 2 hoe het nu is.

  Reageer
  #2

  Je moet heel even afwachten hoe het zich verder zal ontwikkelen. In de regel zal de zwelling minder worden. Blijft de zwelling of wordt het erger, ga dan naar de dokter

  Reageer
  #3

  Bn deze avond een spuit bij de apotheker gaan halen en heb het bloed er zelf uitgezogeb.
  het ziet er veel beter uit nu.

  Sinds deze ochtend heb ik te kampen met keelpijn, nu is het een serieuze keelontsteking geworden, wordt er wakker van. Heeft hopelijk heen verband met een eventuele ontsteking van men oor?

  Reageer
  #4

  Het kan heel goed een op zichzelf staande keelontsteking zijn. Het heerst....

  Reageer
Reageer op: Bloemkool oor (dringend)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief