Rechter amandal bijna ter grote van pingpongbal

 • #1

  Hee !

  Ik heb nu al sinds begin juni (2maaden) last van een vervelende hoest ik heb hier van mijn huisarts ventolin diskus (zo'n astma pompje) gekregen mijn hoestbuien worden minder extreem als ik het inneem maar worden niet minder. Nu als ik lig merk ik dat ik adem met een piepend geluid vooral ij het uitademen. Een week geleden kreeg ik regelmatig lastig aan de rechterkant van mijn hals en schouder een zeer gespannen gevoel maar niet echt van spieren nu werd ik 3 dagen geleden wakker mijn een rechter vegrote amandel die nu 3x zo groot is als mijn linker en last bij het slikken het lijkt net of ik elke keer een knikker doorslik. Maar hij doet totaal geen pijn het straalt ook een beetje door naar mijn kaak en oor. Tips om hem te laten slinken ik ga morgen naar de huisarts, tips voor in de tussentijd of zelf mee bekend?

  Reageer
  #2

  Het enige wat je zou kunnen doen is gorgelen met zoutwater en voor pijn paracetamol nemen. Dan maar even afwachten wat de huisarts er morgen van gaat zeggen.

  Reageer
  #3

  Ik heb een antibiotica kuur gekregen Amoxixilline/Clavulaanzuur 500/125 3x daags 7 dagen hopen dat het allemaal snel overgaat:) en anders weer terug.

  Reageer
  #4

  Dan wens ik je beterschap...

  Reageer
Reageer op: Rechter amandal bijna ter grote van pingpongbal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief