Dagelijks bloedneus, kan dit kwaad?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een vraagje. Ik heb de laatste tijd flink last van hooikoorts, maar heb nu dagelijks een bloedneus. Telkens mijn rechterneusgat, waar dan ineens bloed uit druppeld. Ik heb het nu ca een week en al eerder gehad maar dan sporadisch. Het doet geen pijn of iets, ik voel me op zich goed, maar is dit iets waar ik me zorgen om moet maken? Wat zou het kunnen zijn dat het 1 a 2 x per dag begint te stromen?

    Alvast dank voor de reactie,

    Groet, Moyra

    Reageer
    #2

    gebruik je neusdruppels? heb je hoge bloeddruk?
    groetjes, Brenda

    Reageer
    #3

    Vervelend. Als gevolg van de hooikoorts en de hyperreactieve slijmvliezen kun je kleine 'schaafwondjes' in de neus krijgen, tenminste, als je niet neuspeutert, want dan 'krab' je de boel natuurlijk zelf nog meer open.
    De meest voor de hand liggende plek waar deze herhaalde bloedinkjes ontstaan, is de locus van Kiesselbach, een plek in de neus met veel bloedvaatjes.
    Een druppeltje bloed kan geen kwaad, maar als het erg vaak is, of soms meer bloed is, dan zou ik je toch aanraden er eens naar te laten kijken. Mogelijk kan het plekje 'dichtgebrand' worden, maar basaler, kan de hooikoorts beter behandeld worden waardoor je de oorzaak zou kunnen wegnemen. Gebruik je medicatie tegen hooikoorts, en wat doe je zelf aan deze hooikoorts?

    Reageer
    #5

    Ik heb er ook de laatste week last van maar ik heb ook hele tijd buik pijn en ik voel me daardoor moe maar als ik vijf minuten lig begint me neus te bloeden

    Reageer
    #6

    Dat is niet goed. Ga naar de huisarts hiervoor.

    Reageer
Reageer op: Dagelijks bloedneus, kan dit kwaad?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief