brandende keel

 • #1

  Sinds ongeveer 6 weken heb ik een naar brandend gevoel achter in mijn keel. Eerst straalde het ook uit naar mijn oren, nu zit het alleen in mijn keel. Het geeft een gevoel of ik hele heftige mentol heb doorgeslikt, af en toe lijkt het of mijn hele hoofd helemaal gloeiend wordt. alreeds naar de huisarts geweest, kan niets constateren in de keel en heeft maagbeschermers mee gegeven. Deze slik ik nu een week, maar helpen niet.

  Reageer
  #2

  hello!
  al wat beter? Iets aan gedaan? Ik zit namelijk wat met hetzelfde momenteel!
  Bedankt
  Johan

  Reageer
  #3

  hallo ,Johan,,ik zit ook al 2weken met hetzelfde probleem,brandend gevoel achteraan in mijn keel en tot in mijn rechteroor.Het is door antibiotica te slikken denk ik...toeval of niet maar daarvoor had ik het niet....terug naar dokter de volgende donderdag want die is nu in verlof.Door alles hier te lezen op internet over keel en strottenhoofdkanker zit ik wel met grote schrik!Mijn tong is ook vuil en wangen prikken ook ..Het kan een schimmelinfectie zijn ook .Echt ik weet niet wat er scheelt
  groetjes walter.

  Reageer
  #4

  Hoi Brigitte,

  Ik heb sinds een paar maanden de zelfde klachten.. Heb jij al nieuws?

  Gr. Erwin

  Reageer
  #5

  nu 20januari. ik zit al sinds beging oktober met brandende keel.niets helpt ,heb al veel onderzoeken laten doen zonder resultaat. wacht nu op uitslag van 24h meting van zuren in de slokdarm, hopenlijk heeft men iets gevonden.want ik hou dit niet langer vol.

  Reageer
  #6

  Ik heb veder nergens last van alleen links achter in mijn keel , nu maar even google ' en wat ik moet doen .

  Groetjes.

  Reageer
  #7

  Opgezette keelamandel? Geen koorts? Oorpijn?

  Reageer
  #8

  Te veel zuur geeft wel vaak een vreemd gevoel in de keel ,maar echt branden is toch vreemd. De klacht komt nogal eens voor bij dames van rond de 50. Ik weet natuurlijk niet of je in deze categorie valt .Het wordt ook wel het burning mouth syndrom genoemt, vaak is er ook een wat branderige tong. Helaas is er niets aan te doen.

  Groet Bram

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  ik heb een branderige keel

  Reageer
  #10
  1. Hallo ik heb sinds week last van een Brande gevoel in me keel niks helpt. Het is net of ik een hele hete  kauwgum heb gegeten in me keel in blijven hangen kan er amper door slapen word wakker met dat gevoel pfff iemand tips hoe het weg kan gaan of iemand die weet wat het is ?
  Reageer
  #11

  Moeilijk daar zo iets over te zeggen. Ga naar de huisarts als de klachten aanhouden

  Reageer
  #12

  ik ging google en kwam toen hier! oud bericht zo te zien.. maar hier dezelfde klachten.. het begon met 5 aften achter in me keel.. maar die zijn wel weg.. en nu heb ik nog dat branderig.. zo nog nu 4 weken last 🙁 as di moet ik toevallig toch bij de kno zijn dus ik ga maar ook ff vragen of die in me keel wil kijken.

   

  Reageer
  #13

  Hoi, ik heb het ook. Na het slokken van Flucloxacilline. Brandende en zere mond had ik al eerder maar dit in de keel is erg vervelend, niets helpt.

   

  Reageer
  #14

  En... Heeft één van jullie al een arts gezien met deze klachten ? Wat is er verder gebeurd/gedaan ?

  Reageer
  #15

  ik heb al jaren last van een brandende keel en heb de klachten al jaren bijgehouden  !Ik zie nu een patroon nl dat het voorkomt in de maanden  September tot en met Januari....?Ik ben bekend met hooikoorts ,astma en allergien .Het branden in de keel (bij mij rechts )doet zo zeer .AF en toe ben ik ook schor .Ik ben er achter dat wanneer ik mijn maagzuurremmer en mn mijn smelt tablet(arius )regelmatig in neem dat het of weg blijft of wel minder is !

   

   

   

   

  Reageer
Reageer op: brandende keel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief