Neusschelpverkleining dmv operatie

 • #1

  Afgelopen week bij de kno arts geweest. Mijn neus zit veel dicht door allergie en nu willen ze een neusschelp verkleining doen onder narcose. Dit keer gaan ze een stukje vd neusschelpen eraf halen. Ze zijn ook al eens gebrand maar dit hielp maar tijdelijk.
  Ik twijfel enorm of ik de ok wel door wil laten gaan omdat de arts mij vertelde dat ik voor 24 uur tampons in mijn neus krijg.
  Ik heb astma en ben enorm bang dat ik het zo benauwd krijg als ik niet door mijn neus kan ademen. Ik ben denk ik zelfs in staat om die tampons er zelf uit te halen als ik het benauwd heb.
  Wie heeft hier ervaring mee?

  Reageer
  #2

  Je had dit dus met de KNO arts moeten bespreken....

  Reageer
  #3

  Dat heb ik ook gedaan, hij zei dat dit moest ivm nabloedingen. Maar eenmaal thuis krijg ik dus twijfels. Ik vraag ook naar ervaringen over tampons in de neus. Dus met andere woorden hoe hebben andere dit ervaren.

  Reageer
  #4

  In dit topic zijn diverse ervaringen gedeeld. Wellicht heb je er iets aan ๐Ÿ™‚
  Ik twijfelde ook om het te doen maar ik vond het branden al eng idee. Je merkte dus weinig verschil ?

  https://www.dokter.nl/forum/keel-neus-en-oren/1539708-ervaringen-verkleinen-neusschelpen/page/15/?_gl=1*1bvd62k*_up*MQ..*_ga*NTY0MjM4MTguMTcxOTI2NzE0NA..*_ga_LV1YLS3BJW*MTcxOTI2NzE0My4xLjEuMTcxOTI2NzI3Ny4wLjAuMA..

  Reageer
  #5

  Geen idee waarom de link er zo raar uitziet maar als je op de hyperlink klikt kom je er vanzelf op

  Reageer
Reageer op: Neusschelpverkleining dmv operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief