Ontstoken/drukkend gevoel oor

  • #1

    Een aantal jaar geleden heb ik mijn verstandskiezen laten trekken. Aan de rechter kant ging dit niet zonder slag of stoot en iets er iets "fout" geschoten.

    Een koortsachtig en ontstoken gevoel was het resultaat. Na de eerste weken ibuprofen was het probleem nog steeds daar. Ik ben bij de KNO arts geweest voor mijn oren, bij de kaakchirurg, bij de neuroloog en ben een aantal keer bij de kaak fysio geweest. Alle vakgebieden konden niks vinden.

    De pijn wordt er met de jaren (7 jaar geleden) niet beter op en ik ben inmiddels wel een beetje ten einde raad. Nu heb ik ook een drukkend gevoel sinds kort aan de zijkant van mijn tong en overmatig speeksel.

    Na wat Googlen zag ik dat klieren mogelijk (chronisch) ontstoken zijn. Herkent iemand zich in deze klachten en klinkt het klieren (oorspeekselklier wellicht) iemand plausibel?
    Bij de huisarts zijn ze me na alle verwijzingen inmiddels wel zat.

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Ontstoken klieren zou de huisarts moeten kunnen vaststellen. Misschien is er een zenuw beschadigd..

    Reageer
Reageer op: Ontstoken/drukkend gevoel oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief