Pijn rond om oor en naar kaak

  • #1

    Hallo,

    Ik heb al een paar maanden last van rare hoofdpijnen, Gemene steken naast me oog en pijn rond om me oren en pijn naar me kaken. Ik heb ook het gevoel wat minder helder te horen maar bij de KNO arts was de test helemaal goed en zag hij wel wat eczeem.

    Vorige week ben ik bij de huisarts geweest omdat de pijn heftig was en als ik op me rug wil slapen doet het ook zeer in me hoofd en bij dat oor. Als ik wil eten heb ik soms ook felle steken rond om het oor en het meeste vlak boven me oor. De huisarts heeft in me oren gekeken en zag alleen wel een randje rood maar kon het niet goed beoordelen omdat er veel oorsmeer in zat en dus gisteren het laten uit spuiten en ze zeiden dat in me linker oor wel het diepste van me gehoorgang dus echt bij me trommelvlies wat vernauwd was. Ik heb ook gevraagd als dit een teken van infectie kan zijn en ze zei ja en dat druppels daarvoor kunnen helpen maar dat ze nog even in mijn dossier wou kijken. Ze kwam weer terug en zei dat het niet nodig was omdat de oren er "rustiger" uit zagen dan wat ze terug las....

    Ze heeft alleen in me linker oor gekeken en nog geen eens in me rechter.. Ze gaf nu aan dat ik toch de lotion moest gaan gebruiken van de KNO arts die was voorgeschreven eerder al maar heb ik nog nooit gebruikt. Ze dacht als ik die ging gebruiken de klachten wel over zouden gaan maar ondertussen voel ik me totaal niet fit. Rillerig en kan soms gewoon niet normaal slapen. Het is ook lastig want heb ook TMD en sommige symptomen overlappen elkaar. Op het moment is me linker oor ook flink aan het suizen.

    Ze hebben ook links een klein beetje laten zitten en konden nog niet het trommelvlies ook beoordelen.

    Kan een gehoorgangontsteking deze rare klachten geven? Of kan de eczeem ook de gehoorgang vernauwen? Ik ben heel zoekend wat ik het beste nu kan doen, Vandaag kan ik de lotion ophalen bij de apotheek en ga die zo ie zo gebruiken maar heb er een hard hoofd in dat dit me gaat helpen. Ik ben ook al maanden heel erg duizelig en het gevoel alsof me lichaam hard aan het vechten is.

    Reageer
    #2

    Een hele andere insteek: hoofdpijn,duizeligheid,kaakpijn en oorpijn kan ook door spierspanning vanuit de nek en kaakspieren worden veroorzaakt.
    Je zou naar een fysiotherapeut kunnen om dat in ieder geval uit te laten sluiten

    Reageer
Reageer op: Pijn rond om oor en naar kaak


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief