Stembanden

  • #1

    Beste,

    Ik heb al een hele poos gezondheidsklachten waardoor ik in de nacht slecht en weinig slaap. Dit heeft hele rare effecten op mijn functioneren overdag. Het lijkt wel alsof ik soms mijn stembanden niet kan gebruiken of niet goed kan gebruiken. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen maar het lijkt net alsof mijn stembanden vermoeid zijn. Of ik praat met een hele hoge stem en heel traag of juist heel snel en heel raar. Soms dan praat ik ook heel gebrekkig nederlands of met een zware accent.

    Het ergste is als ik met een hele hoge stem praat en ineens heel traag waardoor mensen altijd raar kijken. Ik heb daar helemaal geen controle over. Een paar jaar geleden is dat allemaal begonnen samen met de pijnen die ik in de nacht ervaar. Daarvoor had ik dat nooit. Kan dit komen door de slapeloosheid of de stress die daar uit voortkomt? De stembanden voelen dan net alsof ze er geen zin in hebben. Ik zit hier echt heel erg mee, omdat ik merk dat sommige mensen er zelfs om lachen.

    Reageer
    #2

    Ik zou er om te beginnen mee naar de huisarts of een kno arts gaan.
    Zo dat er gekeken kan worden naar de oorzaak.

    Reageer
Reageer op: Stembanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief