Hevige keelpijn door corona

 • #1

  Beste,
  Sinds zaterdag ben ik ziek door corona. De meeste symptomen zijn weer weg, maar mijn keelpijn is met de dag heviger geworden. Zo pijnlijk dat ik dus nu ook niet meer kan slapen; elke keer slikken is al pijnlijk. Ik heb ook een foto toegevoegd. Is het normaal dat een ontstoken keel er zo uitziet? En wanneer kan ik verbetering verwachten ?
  Uiteraard kan ik niet zomaar naar de dokter gaan , ik kan wel een berichtje sturen of bellen, maar daarom dat ik dit eerst even hier wilde delen.

  Reageer
  #2

  Hierbij nog een foto. Let ook op de achterkant van de keel, lastig te zien op de foto’s maar deze zijn ook aan weerszijden heel rood en verdikt

  Reageer
  #3

  Dat is normaal en niemand zal je zo kunnen zeggen wanneer het over is

  Reageer
  #4

  Ik had ook enorme pijn met slikken deze week door corona. Maar het verdwijnt echt met een paar dagen, even volhouden :). Maak ondertussen een mix van citroensap (pers er 2 uit), honing en een schepje suiker en drink daar af en toe wat slokken van. Succes!

  Reageer
  #5

  Hi Eva,

  Bedankt nog voor je tip. Het is gelukkig weer weggetrokken, maar wat een hel was het. Nog nooit meegemaakt en heb er gewoon een nacht en dag niet van geslapen.
  Hopelijk is het bij jou ook weer helemaal voorbij!

  Ik heb mijn keel gekoeld met ijsjes, maar zal je tip voor een eventuele volgende keer ook uitproberen 🙂

  Reageer
Reageer op: Hevige keelpijn door corona
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief