Mond niet ver open

 • #1

  Hallo, ik heb sinds een aantal dagen een keelontsteking. Oor deed veel pijn bij slikken (alsof er heel veel druk op kwam)maar gisteren voelde en proefde ik ineens iets heel vies in mijn keel, uitgespuugd en(zie foto) dat was het resultaat, was meer kwa hoeveelheid hoor in totaal. Iemand enig idee wat dit geweest kan zijn? Sindsdien is de druk wel grotendeels van t oor af bij t slikken. Maar waar het mij nu vooral om gaat: ik krijg mijn mond niet echt ver open en vind nergens terug dat dit bij een keelontsteking kan horen. Maar kan dat de reden zijn en gaat dit vanzelf over? T voelt nu net alsof het op een gegeven moment gewoon blokkeert en dan krijg ik mijn mond niet verder open tenzij ik hem verder open duw met mijn vingers maar dan voel ik weer die druk rondom mijn trommelvlies?

  Reageer
  #2

  Dat is dus de keelontsteking. Die kan veel vervelende klachten geven

  Reageer
  #3

  Hallo john, bedankt voor je antwoord. Heb je ook enig idee wat dat bruine slijm geweest kan zijn? Ik lees namelijk wel dingen over abces maar lijkt mij dat ik dan nog wel ergere klachten zou hebben? En dan zou t ook een andere kleur hebben lijkt mij?

  Reageer
  #4

  Ook dat is van de ontsteking

  Reageer
  #5

  Hallo John ik heb nog 1 vraagje. Sinds de keelontsteking kan ik de letter r niet goed meer uitspreken. Het is net alsof mijn tong of gehemelte of de combinatie hiertussen droog aan doet ofzo en het daarom niet lukt? Maar als ik bevochtigen met water wil het nog niet. Kan dit van de ontsteking komen?

  Reageer
  #6

  Dat kom van de ontsteking. Zo min mogelijk praten

  Reageer
  #7

  Ok top dankje voor al het advies. Weet ik voldoende ๐Ÿ˜€

  Reageer
Reageer op: Mond niet ver open
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief