Bultje in oor

 • #1

  Hallo, ik maak me een beetje zorgen (daar sta ik om bekend).

  ik heb een klein hard bultje gevoeld in het begin van mijn gehoorgang. Je ziet niet veel (behalve dat ik er aan heb gezeten), maar ik voel hem wel. Als je je vinger in je oor doet, voel je hem zitten . Voor zekerheid naar arts geweest, die dus niets zag en niet gevoeld heeft. Hij zei dat het mogelijk een talgkliertje is en geen kanker. Ik schrok dat hij dat zo zei, want hij zag en voelde hem niet.
  kun je verder in je gehoorgang zo’n bultje hebben, zonder dat je dat aan je huid ziet? Dat hij dieper zit? Hij zei ook dat het soms jaren daar kan zitten.

  Reageer
  #2

  Ja dat kan.

  Reageer
  #3

  en de dokter zal gezegd hebben dat het niets met kanker te maken heeft omdat hij weet dat je hypochonder bent en je daar dan ongerust over gaat maken

  Reageer
  #4

  Bedankt voor het antwoord.

  ik had nog wel een vraagje, ik lees op internet dat het na 2 weken meestal wel open moet gaan. Maar het is nog steeds een hard bultje en lijkt vooralsnog niet open te gaan. Kan ik het dan nog aankijken of zal ik volgende week toch weer een afspraak moeten maken. Ben zo bang dat het naar binnen kan slaan, omdat het in het gehoorgang zit.

  Reageer
  #5

  Ga dan volgende week naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: Bultje in oor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief