Ziek gevoel en drukpijn in kaak/kiezen

  • #1

    Ik voel mij geregeld ziek en beroerd. het begon met alleen gevoeligheid in de kiezen . ik heb last met warm eten maar voelde soms ook kauwdruk op de kiezen. deze klauwdruk heb ik nu niet meer. ik heb geen kiespijn. de tandarts kan ook geen gaatjes zien. de kiezen reageren wel normaal op koude.  toch lijkt het in de kaak of kiezen te zitten. ik ben niet verkouden of verkouden geweest. per dag kunnen de klachten wisselen. het is nu al 3 weken aan de gang. vandaag voel ik mij weer erg beroerd zoals eerder begin deze week en gisteren ging het juist beter.  wat zou dit kunnen zijn en wat kan ik eraan doen?

    Reageer
    #2

    Ik zou het zo helaas niet kunnen zeggen. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Tja daar wacht ik zolang nog even mee want dan moet ik mij misschien eerst gaan laten testen. ik vond nog Naproxen in de kast. ik ga deze eerst proberen. het is best vreemd .het ene moment voel ik mij erg beroerd en het andere moment knap ik weer ineens op. pijnstillers doen ook helemaal niets. ik kan de pijn niet onderdrukken en voel vaak steken onder mijn ogen en in de onderkaak .ik heb een dof aangeslagen gevoel in de bovenkaak en alsof het overal naartoe trekt. maar ergens voel ik me nog wel goed. alleen zitten in mijn gebit wel veel kiezen met wortelkanaal behandelingen en heb nog een paar oude grote amalgaam vullingen zitten. misschien is dit eerder iets voor de tandarts dan de huisarts. kan je trouwens klachten krijgen van een MRI scan ivm magnetisch veld?

    ik heb aan die kant ook een titanium implantaat en een paar wortelstiften . sindsdien zijn de klachten ook begonnen..

    Reageer
    #4

    Je krijgt geen klachten van een MRI . De materialen die worden gebruikt hebben geen reacties met MRI scans

    Reageer
    #5

    Ik ben daar niet zo gerust op . ik vind het maar erg vreemde klachten die ik heb en zijn ontstaan na de MRI scan. het is niet echt kiespijn en voel het zowel in boven als onderkaak een vreemd gevoel. in de onderkaak heb ik een implantaat zitten. de ene keer voel ik mij weer ziek en soms zelfs misselijk en het kaak bot boven als zowel onder is gevoelig. boven net onder het jukbeen en onderkaak zijkant van de kin als ik daar licht op druk. ook voel ik het vaak naar mijn oor trekken en de oogkas door langs de slaap. en het lijkt net of er watten in mijn hoofd zitten .bepaalde dagdelen gaan de klachten weer liggen en komen dan ook weer terug .pijnstillers helpen niet. en ik heb deze soortgelijke klachten al eens meer gehad maar ben dan ook vaker onder de MRI geweest. kan het niet zijn dat ik daar toch gevoelig op ben?

    ik heb ook wel eens iets gehad van 10 minuten onder de zonnebank te liggen. daarvan sloegen zenuwtjes in de huid op hol en had toen sterke prikkelingen op mijn borst die ik alleen nog met een natte handdoek kon verlichten. dat was echt vreselijk weet ik nog.

    Reageer
Reageer op: Ziek gevoel en drukpijn in kaak/kiezen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief