Pikkende en met geel beslagen tong

  • #1

    Na een seksueel risico heb ik me op 3 maand laten testen op HIV en soa's deze testen kwamen negatief terug.
    De weken erna begon ik keelpijn en beslagen amandelen te krijgen. Dit verdween telkens maar kwam ook terug. Nu heb ik geen last meer van pijnlijke amandelen of keelpijn maar mijn gehemelte en tong is helemaal aangetast. Heb verschillende vuurrode plekken op gehemelte en wangen. Op mijn tong zit een geel beslag met aften en paarse plekjes. Als ik iets eet of drink dan tintelt mijn tong, wat een branderig gevoel geeft. Het gele beslag krijg ik niet weg en heb altijd een goede mondhygiëne gehad. Ging 2 keer per jaar naar de tandarts, poets 3 keer per dag de tanden en gebruik nu ook mondspoelwater om te zien of de klachten zouden minderen.

    mijn vraagjes zijn:

    1. Zou ik me opnieuw laten testen op HIV en SOA ?
    2. De infectie in mijn mond zou dit een schimmelinfectie kunnen zijn? heb wel geen last van wit/geel beslag op de rest van het gehemelte enkel rode plekjes.
    3. Heeft u misschien een idee na het horen van de klachten wat er eventueel ook op kan wijzen?

    dankjewel!

    Reageer
    #2

    Met HIV en soa;s heeft het in ieder geval niets te maken , tenzij je natuurlijk na de test een soa of HIV zou hebben opgelopen. Je klachten in de mond doen mij aan een schimmelinfectie denken. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Na de testen heb ik geen risico genomen. Maar als het een schimmelinfectie zou zijn wilt dit dan zeggen dat er kans bestaat dat HIV er toch misschien wel aanwezig is? Aangezien schimmelinfecties enkel voorkomen bij mensen met een lage weerstand?

    Reageer
    #4

    Nee. Het kan met HIV niets te maken hebben want je hebt geen hiv met een negatieve test op 3 maanden

    Reageer
Reageer op: Pikkende en met geel beslagen tong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief