Vliegen met “ruptur"/> Vliegen met "ruptured testicle" - Medische Forum - Dokter.nl

Vliegen met “ruptured testicle”

 • #1

  Beste,

  Ik heb sinds mijn 12e ergens een incident gehad wat hoogstwaarschijnlijk heeft geresulteerd in "ruptured testicle", mijn linkerbal is niet zoals mijn rechter volledig rond. Het lijkt alsof deze uit elkaar is gespat door een incident en dus uit meerdere "onderdelen/stukken" bestaat.

  Heb dit nooit echt goed kunnen uitsluiten met een dokter of iets omdat het dan in "relaxte" modus moet zijn om dit echt goed te kunnen zien.

  Verder heb ik nog nooit gevlogen maar ga ik dit wel doen binnen een week en vroeg ik mij af of dit hier effect op heeft/ wel goed zal gaan.

  Overigens kan ik wel gewoon alle dingen die andere ook kunnen.

  Hoor het graag, aangezien het mij wel een beetje bang maakt. Alvast bedankt

  Reageer
  #2

  Ik zie niet meteen waarom dat problemen zou moeten opleveren, maar je kunt het natuurlijk om even met je huisarts bespreken

  Reageer
  #3

  Nee inderdaad ik heb ook geen idee waarom wel maar je weet maar nooit, en het is nu ook al meer dan 10j geleden het incident maar heb nog nooit gevlogen. Dus jij denkt dat dit gewoon goed te doen is?

  Is ook weinig over te vinden online natuurlijk en heb het nooit echt met een huisarts op de tafel gegooid van dat ik dit vermoedde of iets.

  Reageer
  #4

  Ik kan zo geen reden bedenken waarom het een probleem zou zijn

  Reageer
Reageer op: Vliegen met “ruptured testicle”
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif