FH en FSH te hoog in het bloed.

  • #1

    Beste,

    6 jaar geleden werdt ik geopereerd aan een torsio testis (niet verdraaid maar mijn teelballen zijn vastgezet aangezien deze pijnlijk naar binnen gingen telkens). Toen merkten ze op dat een cyste zat en hebben ze deze cyste dan ook verwijderd.

    2 jaar geleden had ik een te laag testosteron gehalte in mijn bloed. Na 4x een kuur gehad te hebben (Sustanon injecties) was dit eindelijk terug stabiel gekomen. Echter zit ik nu met een veeeel te hoge FH en FSH gehalte in mijn hormoonstelstel, testosteron is nog steeds goed.

    De Endocrinoloog liet me weten dat er urologisch iets niet in orde is en heeft me verder gestuurd naar de Uroloog. Toch stel ik me zoveel vragen hierbij en maak ik me enorme zorgen. Er zit namelijk kanker in de familie aan zowel mijn vaders als moeders kant. De Endocrinoloog zei me wel dat er nog niets kan uitgesloten worden tot er onderzoeken van de uroloog zijn gedaan.

    Ook moet ik volgende maand naar de Algemene inwendige geneeskunde voor een check up omdat ik al ook meer dan 3 jaar sukkel met pijn in heel mijn lichaam.

    Nu, ik ben mentaal gewoonweg op en wil gewoon antwoorden.

    Nu is mijn vraag: een Hoge FH en FSH kan dat leiden tot teelbalkanker?

    Alvast mijn dank!

    Reageer
    #2

    Goede vraag. Maar helaas kan je daar geen antwoord op geven. Ik kan er niet echt goede info over vinden.

    Reageer
Reageer op: FH en FSH te hoog in het bloed.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief