teelbal

  • #1

    Dag

     

    Ik ben 18 jaar en heb eventjes wat vraagjes.

    Ik heb namelijk op mijn linker teelbal een klein bolletje misschien ter grote van een zandkorreltje of een zoutkorreltje maar je voelt het als je over de bal gaat. Deze bol is degelijk op de bal zelf. Dan heb ik aan dezelfde linkerbal ook een verharde bobbel ter grote van een erwt in mijn bijbal. Het is ongeveer aan het einde van mijn bijbal dat dit bolletje te voelen is. Je voelt een vergroting van de buis/slang. Je kan het bolletje namelijk vastnemen en het glipt dan soms vanuit je vingers. Daarom dat ik persoonlijk denk dat het in de bijbal is want anders zou je dit niet kunnen beetnemen tussen twee vingers. Het bolletje zelf is hard en veroorzaakt geen pijn, als ik er op druk geeft het ook geen pijn af ik kan er zelf tamelijk hard op knijpen zonder enig gevoel te hebben miss een lichte tinteling.  Na even prutsen en voelen, voel ik natuurlijk dat ik eraan ben geweest maar geen pijn gevoel. Het zit in het begin van de bal en loopt dan verder in een buisje dit is het beste wat ik kan beschrijven maar het zit niet op mijn teelbal als ik correct voel. Mijn linkerteelbal voelt ook wat groter aan dan de rechtse.

     

    Mvg

     

    Reageer
    #2

    Het kan een deel van de bijbal en/of een kleine cyste. Ga met de klachten naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Die linkerbal is ook groter ben er al met naar de doktor geweest en hij voelde eens en hij vertelde me als het niet groter word is het oke als het groter word moet je maar melden. Maar ben er gelijk toch nog steeds niet 100% zeker van voelt me wat raar maar kan een Spermatocoele zijn. en dat kleine bolletje op mijn bal zelf dit kan geen kwaad denk ik als het maar zo minim groot is. Weet je toevallig wat dit kan zijn een draatje dat verkeerd zit of gwn een puistje achtig iets weet niet precies wat er van te denken.

    Mvg alvast bedankt voor u antwoord

    Reageer
Reageer op: teelbal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief