Maaglast

 • #1
  • Ik heb constant last aan men maag bij het minste dat ik drink of eet heb ik braakneigingen ook bij inspaningen heb ik dat of als ik iets vuil zie heb al onderzoek gehad paar jaar terug,toen ondekten ze vlekken in men maag een soort bacterie,heb toen pillen gehad voor dat tegen te gaan verdwijnen zouden ze niet meer doen ik mocht niks vettigs ongezond eten of drinken dat heb ik toch gedaan tot op de dag van vandaag nu word het wel heel erg en met de stress erbij is het nog erger wat kan dit zijn?
  Reageer
  #2

  "" ik mocht niks vettigs ongezond eten of drinken dat heb ik toch gedaan tot op de dag van vandaag"
  Bedoel je nu dat je wel of niet vettig en ongezond hebt gegeten?

  Reageer
  #3

  Wel uiteraard

  Reageer
  #4

  Hoezo "uiteraard"...

  Als je je niet aan de adviezen houdt die je van de arts krijgt, vindt je het dan gek dat je klachten had, hebt en blijft houden en die nog erger worden? Dat ben je dan toch zelf schuld. Je hoeft je dan ook niet af te vragen wat je hebt.

  Ga terug naar de dokter

  Reageer
  #5

  Van dokter moest ik leven op water en brood enlel gezond niet dat ik elke dag vettig at maar toch, maar nu ineens sinds paar maand begin ik serieus last te hebben dusja

  Reageer
  #6

  Ga dan in ieder geval terug naar de dokter

  Reageer
  #7

  Gezond eten gaat niet om water en brood maar om een evenwichtig voedingspatroon. Beter matig met snelle suikers en de geraffineerde suiker en witmeel zoveel mogelijk laten staan Beter dus geen junkfood. Dan bij elk eetmoment zorgen voor complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, vetten ven vezels. Dan blijft je bloedsuikerspiegel stabieler, wat beter is voor je hele gezondheid.

  Veel mensen hebben te maken met te weinig maagzuur, wat de spijsvertering bemoeilijkt. Deels door teveel snelle suikers, te weinig vezels en een slechte darmflora. Maar ook door tekorten aan allerlei voedingsstoffen; vitaminen, mineralen, vetzuren, aminozuren en enzymen. Denk aan stoffen als magnesium, zink, vitamine B en D, omega 3 en carnosine. Maagzuurremmers zorgen voor nog meer tekorten aan allerlei stoffen. bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten.

  Beste is om je eens te verdiepen in wat evenwichtige voeding is en je gezondheid in het algemeen. Dan daar ook wat mee doen en zorgen voor  wat extra voedingsstoffen voor je lichaam. Advies vragen op natuurgeneeskundig gebied of bij de betere vitaminewinkel kan ook helpen.

  Reageer
  #8

  Hallo ik heb sinds in april 2020 las van me maag , toen heb ik een gastropie onderzoek gedaan daaruit bleek dat ik een lichte gastritis had . Heb toen een kuur gehad , daarna heb ik een Faces onderzoek gedaan bleek ik hp bacterie . Toen heb ik een kuur gehad en me klachten bleven aanhouden . In oktober heb ik weer een gastropie onderzoek gedaan ,en er was niets te zijn dus een gastropie zonder afwijking . Daarna weer een Faces onderzoek weer was t positief heb ik weer een kuur gehad en tot nu toe heb ik klachten . me klachten zijn :een vol gevoel op de maag , niet kunnen boeren , en ik ben met 8 kilo afgevallen . Ik pieker ook veel omdat ik niet meer weet wat ik moet doen. Nu heb ik geen eetlust en kan niet slapen . Ben ten einde raad is er iemand die me klachten herkend? Zo ja wat moet ik allemaal doen ? En hoe ben je van je klachten af gekomen ?

   

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Maaglast
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief