Hodgkin

  • #1

    Goedenavond,

    Gisterenavond alcohol gedronken. Eerste uur nergens last van. Na een uur pijn in mn schouder/bovenarm. Trok snel weer weg. Dit gebeurde vervolgens een half uur later weer. De rest van de avond nog alcohol gedronken en toen geen pijn gehad. Kan dit wat te maken hebben met hodgkin/non hodgkin? Voorderest geen klachten.

    REAGEER

    Reageer
    #2

    Ja, ik denk dat alcohol drinken en daarna wel/niet pijn wijst op Hodgkin of niet op Hodgkin.

    Sterkte verder!

    Reageer
    #3

    Dit is wel heel summier gereageerd. Hier kan ik vrij weinig mee.

    Reageer
    #4

    Lees op internet dat het binnen een aantal minuten al optreed.

    Reageer
    #5

    Hodgkin wordt vastgesteld door onderzoeken door een arts,niet aan de hand van een gevoel wat je beschrijft of iets wat je op internet leest.

    Ga naar je huisarts en laat je onderzoeken. Dan krijg je een antwoord op je vraag. Via een forum is daar geen  antwoord op te geven.

    Reageer
    #6

    Sterkte, en laat iets weten als je uitslagen hebt. Hopelijk is het niets

    Reageer
    #7

    Vast wel iets

    Reageer
    #8

    @Alias: hoe triest ben je als je op deze website wat ligt te trollen op de zorgen van anderen, en dat ook nog eens ‘s nachts. Zoek een leven!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik was werkelijk in de veronderstelling dat de vragensteller een grapje maakte. Dacht dit ook van degene die antwoorde met de hoop dat er niets mis was 😂

    Maar sorry als de vraag serieus was. Soms kan ik het nauwelijks geloven

    Reageer
    #10
    Reageer
    #11

    Ja, via die website zag ik dat ik longkanker kan hebben. En omdat ik ooit in aanraking met asbest ben geweest, ging ik daar bijna aan denken....

    Echt, neem dat soort quasi medische informatie met een enorme korrel zout. Ook ALS werd hierop al snel genoemd als optie bij spiertrillingen. Zulke websites maken mensen onnodig bang.

    Er is zo'n spreekwoord in geneeskunde: als je hoefgetrappel hoort, denk aan een paard, niet aan een zebra. Tuurlijk kan het wel een zebra zijn, maar hoe waarschijnlijk is dat? En zo kun je gewoonweg niet normaal meer leven.

    Reageer
Reageer op: Hodgkin


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief