bang leukemie

 • #1

  Hoii ik ben een meisje van 13 jaar. Ik heb de laatste tijd vage klachten bijvoorbeeld bij mijn ribben. Heb ook vaak last van mijn rug. En soms een beetje van mijn gewrichten. Ik denk dat ik ook een beetje een hypochonder ben, ik zoek vaak dingen op en daardoor word ik alleen maar banger. En ik controleer mijn lichaam dagenlijks. Hebben deze klachten te maken met leukemie?

   

  Het zou fijn zijn als iemand reageert

  groetjes mij

  Reageer
  #2

  Met leukemie hebben die klachten niks te maken. Misschien zijn het wel groeiklachten

  Reageer
  #3

  dank u wel voor u reactie. Dat zou kunnen, ik ben flink gegroeid in deze tijd. Maar ik heb bijvoorbeeld ook geen last van blauwe plekken of bloed neuzen of dat soort symptonen. Dus betekent dat dat ik het niet heb?

  heel erg bedankt

  groetjes mij

  Reageer
  #4

  Zoals ik al schreef: met leukemie heeft dat allemaal niets te maken

  Reageer
  #5

  Misschien tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Misschien een  verkeerde houding of lichte scheefstand van je rug. Verder is goed schoeisel belangrijk. Electromagnetische velden, zoals van smartphone, wifi en electrische apparaten is nadelig voor je gezondheid. Het zorgt voor meer stresshormonen in je lichaam.

  Reageer
  #6

  Ik ben er zeker geen voorstander van dat de jeugd hele dagen op hun mobiel zitten. . Maar ik zie ook om me heen hoeveel stress het bij de huidige generatie geeft als ze niet bij kunnen blijven qua sociale media. Vooral in deze tijd met het corona virus is de mobiele telefoon denk ik wel belangrijk om de sociale contacten via deze weg te stimuleren. Dit lijkt mij minder kwalijk dan teveel direct contact. Mogelijk kan de straling op latere leeftijd wat complicaties geven, maar laten we complicaties van stress zeker niet onderschatten. Er is geen enkel bewijs dat de mobiele telefoon het stressniveau zou verhogen. Het niet kunnen of mogen gebruiken geeft naar mijn idee meer stressklachten.

  Als je steeds erg bang bent om iets te krijgen of te hebben dan zou je met een praktijkondersteuner bij de huisarts kunnen praten. Deze kan je door middel van cognitieve oefeningen het grootste deel van jouw angstklachten laten verdwijnen. Je ben gelukkig nog jong en je bent daardoor heel goed te helpen. Ps: maak eens een lijst waarom je wel leukemie zou hebben. Leg die lijst weg en ga die een dag later eens kritisch bekijken. Ga eens kijken of je bewijzen kan vinden waarom je het wel hebt. Alles weer je geen bewijs voor kan vinden streep je weg. Probeer erna te kijken of de lijst niet van jou is maar van iemand anders. Op deze manier kan je inzien dat je lijst bestaat uit angsten en niet uit feiten en zullen je angsten afnemen

  Als het zelf niet red schroom er dan niet voor om hulp te zoeken. Dat is een teken van kracht. Dan durf je aan jezelf te werken. Veel sterkte ermee meid.

  Reageer
  #7

  Hallootjes ik ben dat zelfde meisje van die vraag het is nu een paar maanden verder heb me eerst niet meer druk gemaakt. Maar sinds een weekje wel weer ( ik ontdekte lymfeklieren) zijn lymfeklieren en botpijn echt symptomen waardoor ik me druk moet maken???? Mijn conditie is btw wel top??

   

  jullie hebben wel beetje gelijk dat ik veel op telefoon zat nu os dat minder en doe ik weer leuke dingen (gelukkig maar)

  Reageer
  #8

  Gister zei je nog dat je er minder mee bezig zou gaan zijn......

  Je moet echt hulp zoeken, je hebt echt een probleem wat alleen maar groter en groter gaat worden zo!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je maakt jezelf weer bang om niets

  Reageer
Reageer op: bang leukemie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief