Tante heeft 2 moedervlekken opengekamt , HELP

 • #1

  Oke , ik had luizen dus mijn tante wou het graag allemaal netjes uitkammen enzo , dus toen heeft ze 2 moedervlekken opengekamt , bloeden deed het even maar niet echt super veel , het geneesde snel maar toen wist ik nog niet dat je kanker van kon krijgen dus toen half uur geleden wou ik af van de moedervlekken van mijn hoofd dus ik deed met 2 nagels omhoog trekken , toen zei ik dat tegen een vriend , en die zei dat ik dat niet moest doen want dan kon ik kanker krijgen , dus ik schrik me HELEMAAL kapot , want waar ik het meeste bang voor ben is doodgaan ๐Ÿ™
  De moedervlek had ik nog niet KAPOT gemaakt maar hij is nu wel dikker , en brand een beetje ,Help please ik ben super bang ๐Ÿ™

  13 jarige knul

  Reageer
  #2

  Jouw vriend heeft je onnodig ansgtig gemaakt want hij heeft het niet goed gezegd.

  Het gaat er namelijk om of de moedervlekken spontaan gaan bloeden of omdat ze je ze bijvoorbeeld zelf hebt opengekrabt.

  Moedervlekken die van kleur, grootte of dikte veranderen, en moedervlekken die spontaan, dus ineens zonder dat je iets doet, gaan bloeden, zijn verdacht voor een kwaadaardige tumor, en die moeten dus altijd door een dokter beoordeeld worden.

  Als je per ongeluk aan een moedervlek krabt, of tijdens het kammen de moedervlek beschadigd, is er in principe niets aan de hand.

  Ik hoop dat ik het zo duidelijk heb uitgelegd. je vriend zat dus wel in de goede richting, maar zijn conclusie was dus niet goed.

  Reageer
Reageer op: Tante heeft 2 moedervlekken opengekamt , HELP
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief