Al 1.5 week misselijk

  • #1

    Hallo,
    Ik ben een man van 28 en heb sinds 1.5 week eigenlijk de hele dag een opgeblazen gevoel. Ik heb het gevoel dat ik misselijk ben en moet overgeven soms, maar dat gebeurt dan nooit. Ook heb ik beetje zeurend gevoel boven in de buik en moet ik de hele dag van die kleine boertjes laten. Ik heb wel gewoon honger en eet wel, al heb ik het op sommige momenten niet door het opgeblazen gevoel. Sinds vandaag heb ik echter vreemde ontlasting. Het is heel erg licht geel van kleur, terwijl ik gister geen groente op heb Oid. Ik heb een foto toegevoegd van de ontlasting.

    De vraag is, moet ik mij zorgen maken voor alvleesklierkanker oid? Ik heb wel veel stress en eet slechte dingen en onregelmatig, maar dit lijkt me wel goed mis te zijn?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Met alvleesklierkanker heeft dat niet et maken.
    Vet eten kan dit veroorzaken of een probleempje met de gal. Gal en maag lijken me gezien de klachten meer voor de hand liggend.
    Ga met de klachten naar de huisarts en begin eens wat gezonder te eten.

    Reageer
    #3

    Ik heb de dag ervoor (gisteren dus) gegeten:

    Een frikandebroodje, donut, en Savonds na werk een zak patat mer kroket en heel bekertje mayonaise erbij. Zou dit de oorzaak kunnen zijn van de kleur ontlasting? Want die kleur betekent foute boel toch? Ik ben nog zo jong en wil me goed voelen.

    Reageer
    #4

    Na al dat vet dat je naar binnen hebt gewerkt, is het niet raar dat je ontlasting er raar uitziet !

    Ik zou toch echt maar eens beginnen met gezonder te eten als je je zo'n zorgen over je gezondheid maakt.

    Reageer
    #5

    De ontlasting is inmiddels normaal van kleur. Wel ben ik de ganse dag misselijk en heb het daarbij soms zuur. Het begint bij opstaan en eindigt nooit. Rennie helpt niet. Moet ik morgen toch dan naar de huisarts? Wat kan dit zijn? Ik heb sindsdien trouwens alleen water gedronken en normaal gegeten.

    Reageer
    #6

    Ga dan maar eens met de klachten naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Al 1.5 week misselijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief