Hard knobbeltje

  • #1

    Ik ben dezelfde persoon als het bericht hiervoor maar denk u dat het een goed idee is als ik er gewoon tot en met december niet meer aanzit en dan kijk of hij kleiner wordt of groter dan natuurlijk naar de huisarts, denkt u dat dat iets is wat ik kan doen of dat het toch echt verstandiger is nu naar de huisarts te gaan?

    Reageer
    #2

    En mag ik dan wel gewoon licht aan de bovenkant voelen of is dat ook verstorend?

    Reageer
    #3

    Ik had al geschreven om het eens even te laten rusten en als het over 1 maand nog steeds hetzelfde is, dan naar de huisarts te gaan.

    Reageer
    #4

    Is een maand niet erg weinig tijd?

    Reageer
    #5

    Niet vaker dan 1 x per week

    Reageer
    #6

    Doe dan 2 maanden

    Reageer
    #7

    Oke dankuwel

    Reageer
    #8

    Ik vroeg me ook af na hoeveel tijd je andere klachten zou moeten ervaren als het iets slechts zou zijn. Stel dat het er nog 5 jaar zit ik weet niet of dat kan zonder iets slechts te zijn maar als je dan nog steeds nergens last van hebt is het dan swso niks of kunnen er ook pas klachten onstaan na meerdere jaren?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    En is dit dan iets om dagelijks zorgen over te maken of is de kans zo klein al helemaal op mijn leeftijd (15) dat dat niet nodig is?

    Reageer
    #10

    Dart hangt er dan maar vanaf wat het voor een bolletje is. Daar kan ik zo dus geen antwoord op geven

    Reageer
    #11

    Ja oke maar als u zo kijkt naar alle informatie gaat uw vermoeden dan meer richting iest goeds of slechts? Als u zegt dat het een redelijk risico is ga ik swso naar de huisarts.

    Reageer
    #12

    Als je je daar dagelijks zorgen over gaat maken moet je dus gewoon naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
    #13

    Nou ja mijn zorgen zijn dus redelijk gebaseerd op wat u zegt, nou kunt u natuurlijk niet zo zeggen wat het is maar een indicatie van hoe gevaarlijk dit is misschien wel

    Reageer
    #14

    Ik denk zo niet dat het iets slechts is

    Reageer
    #15

    Ehmm ik heb daarnet ook een klein hard bolletje ontdekt helemaal boven aan mijn been iets links van de penis, moet ik me hier zorgen over maken?

    Reageer
Reageer op: Hard knobbeltje


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief