verdenking leukemie

 • #1

  hallo,

  ik heb al ongeveer 2 maanden last van extreme vermoeidheid, kortademigheid, misselijkheid en vooral veel blauwe plekken die onverklaarbaar zijn. ik dacht dat dit zou komen door de winter, dan is iedereen wel is eerder moe. nou was ik een week geleden bij mijn tante die verpleegkundige is. ik kreeg ineens een bloedneus. zij vroeg of ik dit de laatste tijd vaker had gehad. dit was niet het geval maar vertelde wel al mijn andere klachten. zij vertelde mij dat ik zo snel mogelijk een afspraak moet maken bij mijn huisarts en misschien bloed moet laten prikken op leukemie. de huisarts laat mij vanwege corona niet langskomen ik moet eerst een test doen en dan mag ik opnieuw bellen voor een afspraak. en daarbij ook nog het feit dat mijn ouders denken dat er niks aan de hand is, ik twijfel dus heel erg wat ik moet doen. en stel dat ik het wel heb wat gaat er dan allemaal gebeuren. ik slaap al nachten. niet ben alleen maar aan het nadenken, dus iemand die mij misschien iets erover kan vertellen want internet is oppervlakkig.

   

  alvast bedankt!!

  Reactie
  #2

  Hoi,

  Niemand kan via internet jou zekerheid geven of je iets mankeert of niet, wel je nog meer ongerust maken met allerlei horror verhalen.

  Laat een Corona test doen en maak een afspraak bij je huisarts om bloed te laten prikken, dan weet je of er wat aan de hand is of niet.

  Groetjes Suzan

  Reactie
Reageer op: verdenking leukemie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief