Moedervlek

  • #1

    Beste allemaal,

    Het viel mij net op dat ik een verdikte moedervlek heb, die er na mijn idee eerder nog niet zat. Geen idee wanneer dit is ontstaan, het viel mij net pas op. Nu weet ik dat langs de huisarts gaan altijd handig is met dit soort dingen, maar vroeg mij toch af of iemand hier als iets aan zag?

    Hoor graag van jullie.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Misschien zit er een puistje onder

    Reageer
    #3

    hey Ruben,

    ik kan het plekje niet zo goed zien op de foto, maar kan het geen ouderdomswrat zijn? Dit zijn volledig goedaardige vergroeiingen van de huid, vaak verdikt en bruin. Laat je niet misleiden door de naam, ik ben jong en heb er ook meerdere. Als je het helemaal zeker wilt weten, adviseer ik er een arts naar te laten kijken maar ik zou me geen zorgen maken..

    Hou je ons up-to-date? ๐Ÿ™‚

    Reageer
    #4

    Hoi X,

     

    Hier had ik inderdaad ook al aan gedacht, toch bedankt voor jouw reactie! Sinds gisteren is het ook wat gaan bloeden wanneer ik er licht aan zit. Maak mij geen zorgen maar vind dat toch reden om een afspraak te maken bij huisarts.

    Ik zal jullie op de hoogte houden!

     

    Ruben

    Reageer
Reageer op: Moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief