Bult op venusheuvel

 • #1

  oke misschien een beetje tmi, maar ik heb dus een onderhuidse bult van ongeveer 1,5 cm van binnen. De huis is rood/paarsig. Ik voel er helemaal niets van, totaal niet pijnlijk. Het is hard en zit tot redelijk diep. Ik kan me vaag herinneren dat ik iets dergelijks eerder ook heb gehad en het over is gegaan. Ernaast zit ook een wit plekje met zwarte puntjes, wat dat dan weer is weet ik ook niet. Ik heb geen idee wat het kan zijn want al die dingen zoals cyste, abcessen etc lijken er niet op, er is niet een bult erop ofzo het zit echt er onder.

  Ik heb ook al jaren een opgezwollen lymfeklier achter mijn oor van iets minder dan een cm en sinds een jaartje ook een in mijn nek van een paar mm, gaan bij mij nooit weg. Geen idee of het iets met elkaar te maken heeft. Ik word er toch panisch van nu, al die bulten. Ik wil niet naar de huisarts als het even niet hoeft want dat is mega ongemakkelijk, en ik ben ook een beetje corona angstig.

  Is er iemand die een idee heeft wat het zou kunnen zijn? Ik hoop geen kwaadaardige tumor ofzo.

  Reactie
  #2

  Een tumor zal het net meteen zijn, maar denk wel dat het toch goed is om ermee naar de huisats te gaan en ernaar te laten kijken

  Reactie
  #3

  Een ingegroeid haartje waarrond zich vocht ophoopt?

  Reactie
  #4

  Ik zou het zo niet kunnnen zeggen

  Reactie
Reageer op: Bult op venusheuvel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief