Zwelling en pijn linker testikel/rug

  • #1

    Sinds een week heb ik last van willekeurige zeurende pijn bij mijn linker testikel. Echt pijn wil ik het niet noemen, meer alsof er iemand tegen aan drukt op dat moment. Daarnaast aardige pijn in mijn onderrug, wat uitstraalt naar mijn linker been.

    Nu ben ik ervoor naar de dokter geweest, sinds ik 5 jaar geleden een torsio testis heb gehad. Dokter kon niets ontdekken, ik heb een echo gehad in het ziekenhuis, en daar is ook niets te ontdekken.

    Nu ben ik, hypogondrisch als ik ben, bang dat het misschien wel iets zou kunnen zijn (bijvoorbeeld dus in het ergste geval iets van teelbal kanker). Nu heb ik nooit uitgebreid mijn zaakje onderzocht, maar het lijkt er op alsof de linker teelbal (die ook verdraait was met de torsio testis) groter is dan de linker, waarvan ik denk dat het eerst niet zo was.

    Als laatste toevoeging lijkt het minder erg te zijn als ik loop of als ik lig. Vooral bij zitten doen de klachten zich voor, en het lijkt ook erger na klaarkomen.

    Wat zou dit kunnen zijn? Heb ooit ook wel eens gehoord dat flinke lage rugpijn ook klachten kan veroorzaken in die regio, maar ben toch benieuwd wat jullie er hier van denken!

    Reageer
    #2

    Lage rugklachten kunnen daarmee te maken hebben. Maar ook de bekkenbodemspieren. Ga in ieder geval wel even naar de huisarts en laat je urine op een urineweginfectie.

    Reageer
    #3

    Hi John,

    Dat is het dus, urine is getest bij de huisarts, daar was alles goed.
    Echografie gedaan van scrotum en de lies-streek, ook daar was alles goed volgens de uroloog.

    Ondanks dat ben ik nog steeds bang dat het iets zou kunnen zijn, misschien iets wat geen kwaad kan, maar wel iets wat hinderlijk is wat betreft het gevoel.

    Reageer
    #4

    Dan zouden het toch je bekkenbodemspieren kunnen zijn. Ga naar een bekkenbodemfysiotherapeut en laat de spierspanning meten van de bekkenbodem

    Reageer
Reageer op: Zwelling en pijn linker testikel/rug


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief