2 kleine bultjes in gehemelte.

  • #1

    Hallo, ik heb 2 kleine bultjes in mijn gehemelte die niet pijn doen, ik kan ze alleen voelen met mijn tong. Ze zijn zo klein als een puntje van een pen ongeveer, de andere zelfs wat kleiner. Nu vroeg ik mij af of dat een symptoom kon zijn van mondkanker (ik heb hypochondrie en dus wou graag hier het vragen want Google geeft alleen maar nare dingen aan wat je ook maar op zoekt.)

     

    Hoop dat iemand mij kan helpen en gerust kan stellen.

     

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Dat heeft toch niks met mondkanker te maken. Je moet niet googlen als je er niet tegen kunt en er alleen maar angstig van gaat worden

    Reageer
    #3

    Ik probeer ook niet te Googlen, doe ik ook niet meer. Maar omdat bultjes een symptoom kan zijn van kanker, vroeg ik het me af. Ben niet eerder bang geweest voor mondkanker tot nu. Maar uw antwoord helpt me wel een beetje, geen zorgen dus?

    Reageer
    #4

    Ik zou me er geen zorgen over maken

    Reageer
    #5

    Ik heb deze bultjes ook, precies zoals hier boven word beschreven 2 stuks en zo klein als het puntje van een pen. Ik kan ze heel duidelijk voelen met mijn tong. De tandarts kon niets zien. Ik heb ze in het buitenland laten zien aan een arts en zij zegt dat het wratjes zijn en wilde ze voor me wegbranden/verwijderen. Ik heb er voor gekozen om dat niet te doen maar nu las ik ergens op internet dat deze kunnen veranderen in kwaadaardige tumoren. Ik weet nu niet wat ik ermee moet, heb jij enig advies voor mij John?

    Reageer
    #6

    Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken

    Reageer
Reageer op: 2 kleine bultjes in gehemelte.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief