Bang voor hersentumor

  • #1

    Hallo allemaal,

    Sinds een aantal dagen heb ik een zeurende hoofdpijn en een draaierig gevoel. Dit gevoel is echter niet constant, maar komt met 'aanvallen'. Deze 'aanvallen' heb ik niet elke dag. Daarnaast heb ik wat last van concentratieproblemen en het gevoel dat ik wat druk op mijn schedel heb. Dit is misschien ook te omschrijven als duizeligheid/draaierig gevoel. Ik weet dat de symptomen eigenlijk in de verste verte niet lijken op een hersentumor, maar ergens heeft het raakvlakken. Ik moet zeggen dat ik sowieso wat angstig ben aangelegd als het om mijn gezondheid gaat.

    Goed om nog te vermelden is dat ik een nieuwe bril heb, mogelijk moet ik hier gewoon aan wennen. Of ik de bril draag of niet draag, maakt weinig verschil. Ik heb het idee dat het iets beter gaat wanneer ik de bril niet draag.

    Alvast bedankt voor het antwoord!

    Arjen

    Reageer
    #2

    Je klachten lijken in ieder geval niet op een hersentumor. Het zou best door de bril veroorzaakt kunnen worden

    Reageer
Reageer op: Bang voor hersentumor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief