Moedervlek onder voet

  • #1

    Hallo,

    Ik maak me nogal snel druk om van alles en nog wat en zoek altijd veel te veel op op internet...
    Nu heb ik een moedervlek onder mijn voet en lees dat dat opzich al zeldzaam is. Moet ik me druk maken om dit vlekje, ik vind het een beetje een rare vorm hebben.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Dat komt vaker voor dan je denkt hoor. Als je er ongerust over bent, moet je er even mee naar de huisarts gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
    #3

    Moedervlekken hoeven niet altijd rond te zijn. Op de foto ziet het eruit als een gewone moedervlek.

    Reageer
    #4

    Oké, dankjewel voor de snelle reactie. Ben
    meteen al wat gerustgesteld. Kan ik het voor nu gelukkig loslaten. Ik hou het in de gaten of de moedervlek niet veranderd. Als ik me er toch weer druk om ga maken laat ik de huisarts er even naar kijken.

    Groetjes Roy

    Reageer
    #5

    Hoi roy, ik kwam er net ook achter dat ik onder me voet een moedervlek opeens heb. Naar wat google lees ik de raarste dingen er over... ben je toevallig al lang de huisarts geweest? Ik weet zelf ook niet zo goed wat ik moet doen namelijk.

    Reageer
    #6

    @Melissa als Roy met zijn voet naar de dokter is geweest,zegt dat natuurlijk helemaal niks over jou vlek......

    Reageer
    #7

    Ik ben toen der tijd naar de huisarts geweest en omdat hij merkte dat ik me er toch wel druk om maak en sowieso veel moedervlekken heb op de rest van mijn lichaam (meer dan 100) mocht ik er voor kiezen om doorverwezen te worden naar een dermatoloog.

    Daar ben ik in November geweest en alles was goed. Ook mijn verhaal uitgelegd over het druk maken en zo en ook omdat ik best veel moedervlekken heb sta ik nu onder jaarlijkse controle voor al mijn moedervlekken. Ik ben daar heel blij mee zo hoef ik er zelf niet steeds mee bezig te zijn.

    De moedervlek onder mijn voet kan ik maar moeilijk loslaten, gelukkig over een maandje weer tijd voor de controle.

    Ondertussen loop ik nu ook bij de dermatoloog voor lichen planus. Op mijn huid is die inmiddels zo goed als verdwenen alleen plekken in mijn mond gaan maar moeilijk weg. Ik heb vortaan een abonnement bij de dermatoloog;)

    Heeft verder weinig te maken met mijn moedervlekken...maar is bij dezelfde dermatoloog. Bij het MMC Veldhoven.

    Reageer
Reageer op: Moedervlek onder voet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief