moedervlek is aan het vervormen na openhalen

  • #1

    hallo,

    1. ik heb laatst perongelijk een moedervlek opengehaald. Hij bloedde best erg. Na het openhalen is hij nog 3 keer gaan bloeden (ik had er niet aan gekrabt ofzo). Maar nu doet hij beetje raar. Hij was rond, maar nu vervormd hij. Hij is niet meer symmetrisch en de randen zijn grillig. Hij is dus niet meer rond en hij is groter geworden. Ik heb wel steken. Soms steekt de moedervlek zelf, maar vaak steekt het rondom de moedervlek. De moedervlek was altijd al groot en dik, maar nu groeit hij verder. Ook is de kleur niet mooi egaal. Zou ik het moeten laten checken, of hoort dit bij de genezing.
    Reageer
    #2

    Ik denk dat het toch gewoon bij de genezing hoort.

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Misschien hoort het bij de genezing.  Maar ik zou het wel laten checken door je huisarts. Die kan de plek bekijken en beoordelen of het wel of niet bij de genezing hoort.

    Groetjes Thea

     

    Reageer
    #4

    Je mag geen enkel risico lopen ik had een moedervlek van 2.5cm en dat was een redelijke dikke.

    Op een dag heb ik daar ook aan gekrabd eigenlijk per ongeluk, deze veranderde van vorm en ik had er een vreemd gevoel in, na 2 weken zag die zwart.

    Ik had plots huidkanker en volgens de oncoloog zou ik het einde van het jaar 2010 niet halen als ik niet binnen de week werd geopereerd.

    De operatie was zeer zwaar en ik diende ook een sentinel te ondergaan aan beide liezen en dat een 2 de ingreep aan de verwijderde moedervlek.

    Om een lang verhaal wat in te korten, ik had kanker type 3B en als ik nu een vlek heb die verandert jeukt of rood of bruiner wordt loop ik naar de huidspecialist, liever een keer te veel dan wéér jaren te moeten vechten.

    Reageer
Reageer op: moedervlek is aan het vervormen na openhalen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief