Vreemde plek of blauwe moedervlek?

  • #1

    Hey gisteren boven mijn kruis ontdekte ik een plekje die een beetje bloedde achteraf na beter kijken vroeg ik me af of het een moedervlek was? Nu denk ik niet meteen het ergste omdat het ook door een te strakke riem of broek kan komen en weet dat er een soort blauwe moedervlek bestaat. Ik heb er nu VSM zalf opgesmeerd, maar denk dat het even handig is om een huisarts hier naar te laten kijken komende week? Ik was sowieso al verplan naar een jaarlijkse moedervlek check over te gaan omdat ik er best een hoop heb dan kan ik er gelijk naar laten kijken, maar deze vind ik vreemd daarom post ik hier.

    Vorige jaar was ik naar de jaarlijkse check geweest die keek wel op die plek, maar een halve seconde die zei toen dat die globaal niks bijzonders zag. Uiteraard is dat een moment opname geweest.

    Donkere plekje is het korstje van gisteren. Na dat skinvision het als hoog risico markeerde dacht ik dat het een goed idee was om even hier te laten zien, maar ik laat het zeker even nakijken.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het lijkt meer op een haarzakje da ontstoken is geweest

    Reageer
    #3

    Nu je het zegt dat is inderdaad ook een optie. Bedankt voor je inzicht. Ik zal snel even een globale check laten doen voor de zekerheid.

    Reageer
Reageer op: Vreemde plek of blauwe moedervlek?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief