Onrustige moedervlek, huisarts ver weg

  • #1

    Ik ben nu 2 weken bij mijn vader (gescheiden ouders) en heb al bijna mijn hele leven een redelijk grote moedervlek van zo'n 1 cm groot. Nog nooit last van gehad, tot hij vanmiddag na heel kort in de zon gezeten te hebben begon te steken. Hij zit op mijn onderrug, net boven mijn bil. Toen ik hierna in de spiegel keek leek de moedervlek te zijn veranderd; aan een kant beetje rood omlijnd, een bijna wit stipje in de moedervlek en veel verschillende tinten bruin oplopend naar zwart.
    Ik ben nog maar bijna 17. Heb van mezelf een bleke huid, blauwe ogen en donkerblond haar. Mijn oma heeft een lichte vorm van huidkanker, maar geen melanomen gehad. Ik kan moeilijk naar de huisarts vanaf hier (3 uur rijden) en heb ook een vakantiebaantje en andere dingen te doen bij mijn vader.. Is het nodig om naar de huisarts te gaan en zo ja, moet het direct?

    Reageer
    #2

    Dat zal een gevolg van  de zon zitten zijn.  Zoals je het beschrijft hoef je je daar niet druk over te maken. Een moedervlek wordt niet van jet ene moment op het andere een probleem.

    Reageer
Reageer op: Onrustige moedervlek, huisarts ver weg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief