aambei of iets er ernstigs?

 • #1

  Hallo, sorry voor deze foto voor mocht iemand hier niet tegen kunnen.. Sinds 3 dagen heb ik een bult bij mij anus.. Sinds vandaag bloed deze non stop. Nu dacht ik zelf aan een aambei maar ben pas 25... En nog nooit eerder gehad. Kunnen jullie aan de hand van deze iets wat vieze foto (sorry!) zien of het idd een aambei is of dat het iets ernstigs kan zijn waarvoor ik baarde huisarts moet? Wil dit graag voorkomen i v m schaamte.

  Reageer
  #2

  Een AAMBEI is erg vervelend duizenden mensen hebben het en schamen zich er voor.
  Wat ik jou kan aanbieden ga naar een drogist of apotheek en haal Sperty of Valdisper is in een tube maar ook als zetpil wat jij het prettigste vind om in je anus in te brengen/
  Verder eet veel groenten en vooral geen fastfood.
  Volkoren producten eten geen wit brood.
  Eet s`morgens 1 eetlepel lijnzaadolie is smerig maar helpt wel bij een aangename ontlasting en ga alleen naar het toilet als je echt niet meer kan ophouden vooral niet persen tijdens het poepen en niet langer dan 2 a 3 minuten op het toilet.
  Daarna goed je aambei wassen en schoonhouden onder de douche na het poepen verder kan je na het douchen weer Valdisper gebruiken en een vaseline zalf smeren op je anus wat de pijn verzacht.
  ik hoop je hierbij tegemoet te komen.
  vriendelijke groet John

  Reageer
  #3

  Ik denk dat deze aambei toch net even iets te erg is om met Sperti te behandelen. ik raad je aan om toch maar even naar de huisarts te gaan. Je loopt te veel risico op een infectie. Dat moet toch gericht worden behandeld.

  @anoniem van 22.11 uur
  ik denk dat Valdisper toch niet helemaal klopt.....

  Reageer
  #4

  Bedankt voor de reacties, maar het is dus wel zeker dat dit een aambei is?

  Reageer
  #5

  Het lijkt er wel op

  Reageer
Reageer op: aambei of iets er ernstigs?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief