Verandering in mijn ontlasting

  • #1

    Hallo, ik heb sinds een week geleden heb ik heel veel veranderingen in mijn ontlasting, ik had eerst last van verstopping ( verstopping had ik altijd, soms wel soms niet en daarna was mijn ontlasting steeds kleiner geworden en dan in eens ik kon niet meer poepen ik voelde dat mijn darm leeg is , en ik had in de avond’s winderige gevoel maar ik kon niet wind laten ,ik was bij de huisarts geweest en hiervoor heb ik Macrogol en elektrolyten en Bisacodyl laxeertabletten en Natriumlaurylsulfoacetaal gekeregen , ik heb alle drie gebruikt en sinds die dag heb ik diarree en daarna was ik nog een keer bij de huisarts geweest en dokter zei dat ik moet nu alleen 1 Macrogol en elektrolyten gebruiken 1 tot 3 , ik gebruik m nu 1 keer per dag maar mijn ontlasting is nogsteeds zacht/ diarree en mijn ontlasting heeft een geelachtige kleur, maar mijn ontlasting is iets harder geworden,en die winderige gevol is veel minder geworden.

    En

    Sinds jaar geleden ik ontdekt onder mijn ribben rechter kant onder mijn ribben, maar ik voel m alleen als ik staan en zitten, ik was ook bij de huisarts geweest en echo gedaan maar niks gevonden bij lever enzo, ik heb ook geen andere klachten alleen had ik last van verstopping en sinds een week geleden verandering in ontlasting, heeft dit klachten iets te maken met darmkanker ? Of andere aandoeningen?
    En is dat normal dat ik nogsteeds diarree heb? En lijkt deze ontlasting op potlood ontlasting?

    Hoef ik hier mee iets te doen ? Onderzoek enzo

    Alvast bedankt.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik had ook een dag last van misselijkheid, buikpijn en diarree, maar alleen een dag en daarna veranderingen in mijn ontlasting.

    Reageer
    #3

    Potlood ontlasting ontleent zijn naam aan zijn uiterlijk, smal en dun als een potlood.......Daar lijkt die foto van jou nou niet bepaald op.

    Als je klachten hebt door de medicatie die je van de huisarts hebt, dan kun je dat beter met je huisarts bespreken.  Dan kan die bepalen of er iets aan die medicatie veranderd zou moeten of kunnen worden. En daarnaast blijft ook je dossier compleet en komt er in te staan hoe je op die medicatie reageerde. Dat is handig,mocht je weer klachten krijgen.

    Reageer
    #4

    Kan het zijn dat ik diarree hebt door het gebruik van deze medicijnen?

    Reageer
    #5

    Je hebt medicatie gekregen om je ontlasting op gang te brengen, dus ja, daar kun je diarree van krijgen als ze te goed werken.
    Vandaar dat ik zei dat met je huisarts te bespreken, of er bijvoorbeeld iets aan de dosering veranderd zou kunnen worden.

    Reageer
    #6

    Ik heb vandaag gebeld, de assistent zei dat ik moet even stoppen voor 1 , 2 dagen.

    Reageer
    #7

    Dan zou ik dat advies opvolgen.
    En als je dan weer of andere klachten krijgt, opnieuw contact met je huisarts opnemen.

    Reageer
    #8

    En over die bobeltje onder mijn ribben ( rechter kant) kan dit iets te maken hebben met mijn klachten en darmkanker bijvoorbeeld? Ik ben wel echo gedaan en niks gevonden, en doktor zei dat die plek van die bobeltje heeft niks te maken met darm , die is precies onder mijn robben rechter kant en ik voel m alleen als ik zitten of staat , als ik liggen voel ik m niet en ik kan m beetje  bewegen.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je dokter zal dat ongetwijfeld goed gezien en gevoeld hebben

    Reageer
    #10

    2 aparte dokter hebben die bobeltje gekeken en ik heb bij eentje echo gedaan

    Reageer
Reageer op: Verandering in mijn ontlasting


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief