Bloed in ontlasting

 • #1

  Hoi,

  Zelf kom ik er niet echt goed uit. Maar is dit bloed of komt het door eten. Het water wordt niet rood.

   

  bedankt

  Reageer
  #2

  Dat lijkt toch voor op voeding

  Reageer
  #3

  Dankje, dan komt het denk ik door de snoeptomaten of rood vlees wat ik eet

  Reageer
  #4

  Dit lijkt inderdaad op voedsel. Maar bij twijfel ga gewoon echt na de huisarts! Ik heb zelf lang met zulke klachten en vermoedens doorgelopen, gelukkig was er uiteindelijk niets aan de hand. Maar het kan een hoop stres voorkomen in de toekomst.

  Reageer
  #5

  Ben bij de huisarts geweest. Hij bevestigde dat het idd velletjes van voedselresten waren. Ook zei hij dat je drol meestal ook zwart kleurt en dat het bloed dan over de hele drol verspreid zit. Toch bedankt voor de reactie

  Reageer
  #6

  Ik ben natuurlijk geen arts, dus ik weet niet wat onder het mom van ernstig en niet ernstig valt. Wel weet ik dat je ontlasting enkel zwart kleurt als het probleem hoger in je maag darmstelsel ligt dan je dikke darm / endeldarm. Dit is mij recent ook medegedeeld door de MDL arts. Ook snap ik niet echt wat je bedoeld met dat je complete drol onder het bloed moet zitten? Bloed bij de ontlasting blijft bloed. Dit kan variëren van een paar druppels, waar je zéér waarschijnlijk last van aambeijen zult hebben (mijn geval) maar ook bij groter bloedverlies kan er nog steeds kans op aambeijen zijn. Ik heb jou beiden foto's bekeken en bij de 2e foto is het zeker duidelijk dat we het over resten van voedsel hebben. Bij de 1e foto zie ik eigenlijk het zelfde als bij mijzelf en die bleek toch duidelijk bloed.. Ik zou voor alle zekerheid toch een ontlasting onderzoek laten doen als je hier last van blijft houden. Ik ben er zelf lang mee doorgelopen onder het zelfde idee, gelukkig heb ik gister het goede nieuws gekregen dat er geen problemen in de darm zitten.

  Reageer
  #7

  Je gezondheid staat voor alles. Ik hoop dat het inderdaad voedselresten zijn!

  Reageer
Reageer op: Bloed in ontlasting
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief