Botkanker pols?

"/> Botkanker pols? - Medische Forum - Dokter.nl

Botkanker pols?

 • #1

  Al ongeveer 6 maanden heb ik soms last van mijn pols. Door die pijn kan ik mijn pols niet fatsoenlijk bewegen. Af en toe zakt de pijn weg voor een paar dagen en kan ik het wel terug bewegen. Maar daarna begint het terug opnieuw. Het valt me op dat er een dikke bult zit op mijn pols. Een bult die ik aan mijn andere pols niet heb. Als ik erop druk doet het veel pijn! Ik ben erg bang voor botkanker. Mijn laatste gewone bloedonderzoek was in oktober en hierbij was niets ernstigs te zien. De bult op mijn pols knoerhard, ik kan het bolletje niet bewegen, het lijkt wel bot! Maar toch heb ik dit op mijn andere pols niet. Ik kan me herinneren dat ik als kind een keer gevallen ben van een speeltuig. Hierbij was één van mijn polsen uit de kom (ik weet niet meer de welke). Kan het misschien daarom zijn?

  Reageer
  #2

  Misschien handig om er na 6 maanden dan toch eens mee naar de huisarts te gaan?
  Om nou gelijk aan kanker te denken,is nogal overdreven.
  Als je niet weet op welke pols je gevallen bent,is het natuurlijk ook niet te zeggen of het daar mee te maken heeft.....
  Ga gewoon naar je huisarts voor onderzoek, daar heb je meer aan dan gokken wat het kan zijn of je druk maken om dingen die het zeer waarschijnlijk in elk geval niet zullen zijn.

  Reageer
  #3

  Wat zou je ervan denken om gewoon eens naar de huisarts te gaan en ernaar te laten kijken voordat je allerhand voorbarige conclusies gaat trekken?

  Reageer
Reageer op: Botkanker pols?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif