harde schijf in oksel

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb 6 jaar geleden borstkanker gehad en gezond verklaard. Nu heb ik sinds een aantal weken ontzettende pijn in mijn arm waar ze ook de okseltoilet hebben gedaan. Echt krampen en ik kan echt niet meer wandelen.Nu zit onder mijn oksel een hele harde schijf. Geen beweging in te krijgen en als ik erop druk trek het me door mijn arm naar de elleboog net of ik zo'n electrice scheutje krijg. Moet ik me zorgen gaan maken dat ik het terug krijg????

    Reageer
    #2

    Ik heb ooit eens spontaan een dikke knobbel in mijn oksel gehad. Ik was toen 36 jaar. Het deed zo'n pijn en het voelde zo heet, dat ik diezelfde dag nog een MRI heb kunnen laten maken. Normaliter ben ik niet zo'n piepert maar ik jankte gewoon van de pijn en het niet kunnen gebruiken van de arm. Gelukkig was op de MRI niets te zien en denken ze dat het een spontaan ontstoken okselklier is geweest, want na een dag of drie ibuprofen geslikt te hebben, was de zwelling en pijn weer weg... Toch zou ik in jouw geval geen risico nemen maar je onzekerheid met je huisarts bespreken. Hij kent jouw medische achtergrond en kan jou het best adviseren.

    Sterkte.

    Reageer
    #3

    Ik heb vandaag al een biopt gehad. Nu worden we weer op de proef gesteld om te wachten.Dat maakt een mens innerlijk kapot dat wachten.
    Vrijdag de uitslag...

    Dus duimen....

    Reageer
    #4

    Oh, Pioentje... natuurlijk duim ik voor je. Hoe oud ben je (als ik vragen mag?)...

    En een biopt, hoe gaat zoiets in z'n werk?

    Liefs, Mars

    Reageer
    #5

    Ik ben 48 jaar.

    Een biopt is dat ze met een naald wat weefsels weghalen uit de tumor en dat word dan nu onderzocht en hoop morgen de uitslag te krijgen.

    Reageer
    #6

    Een biopsie is een medische handeling waarbij een stukje weefsel uit het lichaam verwijderd wordt om onderzocht te worden, veelal door de patholoog-anatoom, met de bedoeling een diagnose te stellen. Het weggenomen weefsel heet een biopt.

    Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Biopsie

    Reageer
Reageer op: harde schijf in oksel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief