kanker in de vagina??

 • #1

  hallo allemaal, ik had een vraagje, ik heb een bobbel achterin beetje aan de zijkant binne in me vagina, ik voelde dat toen ik weer plots erg pijn bij het plassen had. ik voelde of er iets verkeerd zat en ja er zat een bobbel. hij is ongeveer een knikker groot en ik kan er omheen met me vinger en het voelt erg hard. als ik plas komt er een klein beetje bloed mee. ik had dit 3 weken terug ook. ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

  Reactie
  #2

  Hallo Anoniem, ik heb zelf ook weleens zo'n bobbeltje gehad en toen was het een talgklier die ontstoken was. Die is toen open gegaan en er kwam push en talg uit. Het zou ook een cyste kunnen zijn. Aan kanker zou ik in jouw geval maar niet denken. Wat je uiteraard wel moet doen is naar je huisdokter, die kan beoordelen wat het is.
  Laat nog weten hoe het verder met je gaat. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
  Groet Puck

  Reactie
  #3

  Hoi,

  Helaas heb ik zelf baarmoederhalskanker gehad. En kan je dus vertellen dat dit niet de symtonen zijn. Als je het hebt krijg je ook bloed bij je afscheiding en je voelt er zelf niks van. Bij mij is alles weggehaald ongeveer 5 jaar geleden.
  Maar inderdaad uitstrijkje laten maken bij de huisarts kan nooit kwaad voor je eigen gemoedsrust.

  succes.

  Reactie
Reageer op: kanker in de vagina??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief