Langwerpige pijnloze verdikking linker oksel & bultje deukje borst

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 18 jaar.

    Een paar maanden terug kwam ik erachter dat ik een rare langwerpige verdikking had in mijn linker oksel het deed geen pijn dus ik dacht er niks van. Tijdje daarna voelde ik toevallig is aan mijn borsten en ontdekte een deukje met een soort verdikking bultje erbij. Er gingen geen alarmbellen af dus ik liet het maar.

    Nu een paar maanden later ben ik toch maar naar de HA gegaan aangezien het maar niet wegging. HA voelde de verdikking in mijn oksel en kon niet thuis brengen wat het was, zelfde met het deukje met bultje in mijn linker borst.

    Nu heb ik volgende week een afspraak bij de mamapoli in het OLVG om een echo te laten maken van borst en oksel en een mammogram.

    Ik ben best bezorgd en zou graag willen wete of iemand ervaring heeft met zulke symptomen. Ook wil ik mijn verhaal delen.

    Groetjes,

    Anoniempje

    Reageer
    #2

    Hi, hoe is het afgelopen?

    Reageer
Reageer op: Langwerpige pijnloze verdikking linker oksel & bultje deukje borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief