Vlekje, maar geen moedervlek

  • #1

    Sinds twee weken heb ik een vlek op mn linkerbeen en het ziet er niet uit als een moedervlek. Een moedervlek is namelijk glad en 'zit' niet echt op de huid en hier voel ik wel degelijk een bolling. Het vlekje is niet heel groot, ongeveer 0.5cm, maar ik heb in deze 22 jaar nog nooit daar een (moeder) vlek gehad.. Wat zou dit kunnen zijn? ZOu het iets te maken kunnen hebben met mn opgezette klieren. Heb al langere tijd last van mn klieren in mn hals. Ze hebben getest op bloedarmoede etc omdat ik ook erg moe ben en ze hebben me toen der tijd een antibioticakuur gegeven.. Maar het is nog niet verdwenen.. Denken jullie dat ik naar een huisarts moet gaan of nog even afwachten?

    Reageer
    #2

    Een moedervlek hoeft niet perse glad te zijn, maar als jouw vlekje gaat groeien, bloeden of jeuken, zou ik je aanraden om naar de huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: Vlekje, maar geen moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief