Vraagje???

Online ZorgZus
 • #1

  Op m'n 16e is op een van mijn teelballen een slecht plekje gevonden. Ze hebben die met een operatie verwijderd. 10 jaar later op mijn 26e herhaalde zich hetzelfde op mijn andere teelbal. Ook die ia operationeel verwijderd.

  Hierdoor ben ik testosteron gel gaan smeren. Mijn testosteron niveau was een lange tijd best tegen de lage kant aan. Had nergens last van dus de arts zijn dat het er net mee door kon. Nu ruim een jaar later is hij iets of wat omhoog gegaan en iets aan de betere kant.

  Sinds 2 weken ervaar ik veel moeheid en mijn lijf doet zeer. Vooral ter hoogte van mijn schouderbladen heb ik last. Nog gen pijn voornamelijk last. Qua werk dat ik doe beweeg ik best wel wat maar dat is goedvol te houden want, werk er nu al 6 maanden.

  Ik hen momenteel geen enkel idee waar deze klachten vandaan komen. Zou het iets te maken hebben met mijn testosteron?? Of kan het zijn dat op lange termijn bewegend werk niet meer geschikt is voor me??? Of kan het zijn dat ik gewoon wat zwakkere schouders heb??

  Ik zit er best wel mee misschien krijg ik hier een duwtje in de goede richting

  Reageer
  #2

  Wellicht is er sprake van wat overbelasting en wat spanningen. Ik zie zo geen relatie met testosteron.

  Reageer
  #3

  Waarom ga je niet wat trainen en sterker worden?

  Reageer
Reageer op: Vraagje???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief