niet goed kunnen begrijpen en lezen

  • #1
    1. hoi ik ben een jongen van 15 en heb al een tijdje last van een aantal klachten wat steeds erger lijkt te worden mijn klachten zijn dat ik vergeetachtig ben, niet goed dingen kan begrijpen als bijvoorbeeld voetbal staat dat ik basketbal begrijp (niet dat dat is gebeurd maar een voorbeeld) en lezen levert ook veel problemen op ik begrijp niet snel wat ik lees en soms lees ik over een woord heen of lees ik een ander woord dan dat er staat (dit allemaal als ik in mijn hoofdlees) mijn vraag is nu is dit hersentumor?
    Reageer
    #2

    Dat heeft met een hersentumor niets te maken hoor. Ik denk dat je je vaak te druk maakt over dingen

    Reageer
    #3

    Je voeding kan een rol spelen, zoals teveel geraffineerde producten. Verder kunnen er tekorten aan voedingsstoffen spelen en tegenwoordig haal je niet alles meer uit je voedsel. Denk aan stoffen als magnesium, vitamine B en D en omega 3. Teveel op je smartphone koekeloeren kan ook afstompen. Het kan verhinderen om goed na te denken. Voldoende lichaamsbeweging daarentegen kan helpen om beter in je vel te komen zitten. Ook zorgen voor voldoende daglicht, 's avonds weinig licht en 's nachts goed donker slapen.

    Verder kan het ook een beetje bij de puberteit horen. dan gieren de hormonen door je lijf en kan je iets minder nadenken.

    Reageer
Reageer op: niet goed kunnen begrijpen en lezen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief