Verkleuring van de huid (geslachtsdeel)

  • #1

    Geachte lezer,

    Ik ga zo nu en dan (gemiddeld ongeveer eens in twee weken) onder de zonnebank, ik kleur niet echt (meer van wit naar beige dan naar echt bruin) maar merk dat mijn penis wel sterk mee verkleurd (wellicht door dunnere huid o.i.d.) Wel is het zo, en hier gaat mijn vraag over, dat op de onderkant een vlek in de vom van een wijnvlek gewoon wit blijft.. Hier zijn (denk ik) ook wat kleine sproetjes bij ontstaan, of zijn nu goed op aan het vallen..

    Is het veel voorkomend dat na het zonnebanken zulke vlekken tevoorschijn komen? (lijkt op wijnvlek met zelfde kleur huis als mijn standaard huidskleur maar staat in contrast met de rest van geslachtsdeel dat donkerder kleurt.) Is dit al iets om door de dokter na te laten checken? Verder heb ik totaal nergens last van, enkel viel het me op.

    alvast bedankt voor uw reactie..

    Marc

    Reageer
Reageer op: Verkleuring van de huid (geslachtsdeel)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief