Rode vlek op lies

 • #1

  Ik heb nu al een aantal maanden een rode vlek (circa 2cm diameter) bij mijn lies. Ik dacht dat gaat wel weg maar dat doet het dus niet. Wanneer ik de vlek goed met zeep was, is het tijdelijk nauwelijks meer zichtbaar, maar na een aantal uur is het weer zichtbaar. Dus kan ik aannemen dat de infectie in de huid zit.
  Ik heb er geen last van maar het is natuurlijk niet zo mooi.
  De vlek is een huidsverkleuring, het is dus geen extra huidlaag.

  Weet iemand wat dit is?

  Reageer
  #3

  Hoi sjaak

  Toevallig heb ik hetzelfde probleem als jouw. ik loop ook al een aantal maanden een rode vlek op mijn lies. Vandaag ben ik er mee naar de dokter gegaan en die zij dat het waarschijnlijk schimmel op de huid is en heb een zalfje gekregen(schimmel remmers) en jah ik hoop dat het natuurlijk weggaat. Ik heb er ook 2 maanden mee rondgelopen omdat ik er geen last van had maar een paar dagen geleden kreeg ik ook vlekken op andere plaatsen, dus dacht ik laat ik maar naar de dokter gaan. Maar sjaak ik denk dat het beste is om zo`n zalfje te kopen of om gewoon effe langs de dokter te gaan.

  groetjes ๐Ÿ˜‰

  Reageer
  #5

  Hallo Kim,

  Vlak na ik mijn bericht heb gepost, heb ik daktarin (bij schimmelinfectie van de huid) gebruikt omdat ik dat nog in huis heb liggen. Dit werkt redelijk (de huidsverkleuring verdwijnt snel maar alleen als ik het twee maal per dag gebruik (zoals op de verpakking staat)). Volgens de verpakking kan ik dit tot 6 weken gebruiken maar ik heb het idee dat de infectie binnen de huid niet volledig wordt aangepakt.
  Welk zalfje heb jij gebruikt?

  Reageer
Reageer op: Rode vlek op lies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief