Pijnlijke blaasjes huid

 • #1

  Mijn huid zit vaak onder de pijnlijke rode blaasjes.
  5 jaar terug had ik langdurig heel pijnlijke soms jeukende rode blaasjes vooral op m'n handen, voeten, knieën en ellebogen, ook had ik koorts. Hiermee naar de dokter gegaan en die zei dat het hand voet mondziekte was en dat het vanzelf zou overgaan. Echter merk ik dat ik deze blaasjes vaak terugkrijg, vooral op mijn handen en binnenkant van mijn vingers en meestal rond periodes van veel stress. Is hand voet mondziekte een virus wat voor altijd in je lichaam blijft en op zo'n momenten naar bovenkomen of kan er iets anders aan de hand zijn? Op dit moment zitten mijn handen onder en zitten er een paar op m'n bovenbeen (zie foto). Ik ben een 24 jarige vrouw mocht dat relevant zijn. Zijn er zalfjes die ik erop kan smeren dat het minder pijn doet en sneller weg gaat? Tips zijn welkom!

  Reageer
  #2

  Er ging iets mis met uploaden dus bij dezen nog de foto

  Reageer
  #3

  oeps foto was te groot, hopelijk gaat het nu wel goed haha

  Bijlagen:
  Reageer
  #4

  Volgens mij is hand voet mond ziekte iets eenmaligs en niet iets wat steeds terugkomt. Aangezien het steeds terugkomt met stress, kan het misschien iets van blaasjes exceem zijn?

  Reageer
Reageer op: Pijnlijke blaasjes huid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief