Cherry Angiomas / Moedervlekken Laseren, Cryo cabine

  • #1

    Ik heb nu al een tijdje last van cherry angiomas, ben naar de huisarts geweest en deze heeft bevestigd dat het cherry angiomas waren en niet bijvoorbeeld petechiën.

    Hij zei dat het geen kwaad gaan en dat als ik er last van had (cosmetisch of als er 1 op een vervelende plek kwam en misschien ging bloeden) hier altijd iets aan gedaan kon worden.

    Nu zou ik er toch wel graag vanaf willen en heb ik online een beetje opgezocht wat er allemaal mogelijk is.
    Aangezien mijn cherry spots zowat allemaal plat zijn/gelijk met de huid is shaving niet echt een optie. Wel zou cryotherapie of laseren een optie zijn.

    Nu is cryotherapie normaal het bevriezen van de huid door middel van een apparaat, echter zag ik online ook cryotherapie cabines waar je dan 3min onder moet staan en ongeveer een temperatuur heeft van -85 graden C.

    Ik heb niet echt last van grote cherry angiomas maar best veel kleine (vooral op bovenarmen)
    Werkt het ook om in zo'n cabine te gaan of moet dit echt via zo'n apparaat wat de cherries bevriest?

    Ook zou laseren een optie kunnen zijn, ben je dan met cherry angiomas met 1 behandeling ervan af? of moeten ze het meerdere keren laseren?

    Ook stond er dat je er moedervlekken kon weg laten laseren,
    Er staat dat er gemiddeld 1 tot 4 behandelingen nodig zijn en dat ze dan 60% tot 100% minder zichtbaar zullen zijn.Werkt zo'n laser beter op lichtbruine moedervlekken of juist beter op donkerbruine?
    Aangezien je hier per 5, 10, 20 of 40 moedervlekken/cherry spots moet betalen zit ik eraan te denken om misschien ook wat moedervlekken weg te laten laseren.

    Hoop dat iemand me kan adviseren.

    Reageer
    #2

    Dat zijn toch vragen voor een dermatoloog of een huidspecialist. En die zijn hier niet actief

    Reageer
Reageer op: Cherry Angiomas / Moedervlekken Laseren, Cryo cabine


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief