Grote moedervlek op buik en rug, verwijderen?

 • #1

  Hallo allemaal!! Ik hoop dat iemand mij kan helpen..ik heb een grote moedervlek op ongeveer de helft van mijn buik die doorloopt tot ongeveer de helft van mijn rug..het is een grote vlek met daarin kleine donkerdere vlekken..ze zijn allemaal vlak dus je kunt ze niet voelen..ik ben tot nu toe niet naar de dokter geweest voor de vlek omdat ik (gelukkig) geen klachten heb gehad..maar het punt is dat het er heel lelijk uitziet..ik heb minder zelfvertrouwen en ga bijvoorbeeld in de zomer ook nooit naar een zwembad of zee omdat het dan gezien kan worden..kan iemand me a.u.b.helpen ik wil hier vanaf maar heb begrepen dat een operatie voor littekens zorgt! Wat moet ik doen? Heeft iemand hier ervaring mee?? Zit ik voorgoed aan deze lelijke vlekken vast?

  Reageer
  #2

  Ben je onder behandelng van een dermatoloog om de plekken te controleren? Het lijkt mij dat de huisarts je een verwijzing kan geven naar een dermatoloog voor deze zeer legitieme vraag.

  Reageer
  #3

  Laat je door je huisarts verwijzen naar een dermatoloog. Grote congenitale naevi hebben een verhoogde kans op maligniteit.

  Reageer
Reageer op: Grote moedervlek op buik en rug, verwijderen?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief